ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському зловмисники позбавили Інтернету тисячу абонентів

Кримінал 1836
Зловмисники вчинили близько 30-ти крадіжок.
Зловмисники вчинили близько 30-ти крадіжок.. Фото: mvs.gov.ua

Чоловіки викрадали з будинків обладнання для безпроводового доступу до всесвітньої павутини.

З початку року до Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції почали надходити повідомлення про крадіжку з дахів багатоповерхівок обладнання для забезпечення безпровідного Інтернету. Загалом було задокументовано близько 30-ти таких злочинів. Від дій зловмисників постраждали три фірми та близько тисячі користувачів всесвітньої мережі.
“У результаті вжитих оперативно-розшукових заходів та щоденних відпрацювань працівники сектору карного розшуку Вадим Кузема, Сергій Бедик та Валентин Зелений встановили учасників злочинної групи, — розповідає начальник Кам’янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Крадіями виявились троє 25-річних місцевих жителів. Після нового року товариші вирішили організувати власний бізнес. Але щоб легально вести справи навіть і не думали.”
Чоловіки розробили злочинну схему по викраденню і продажу обладнання для підключення безпровідного інтернету. Хлопці навіть придбали спеціальні набори ключів для відмикання технічних поверхів та демонтажу антен. «Працювали», зазвичай, удосвіта. Усе викрадене перевозили додому, а потім збували через інтернет-сайти.
Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 185 — крадіжка. Подібні дії караються арештом до шести місяців, обмеженням волі до п'яти років або ув'язнення на такий самий термін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую