ye-logo.v1.2

Хмельничани дізнавалися, як подорожувати і працювати одночасно

Туризм 3151

Мандрівниця Марія Солодар презентувала книгу «Абетка мандрівника»

Марія Солодар — родом з Черкас, але живе вона у різних куточках світу — то місяць на Філіппінах, то три місяці в США. Вона — інтернет-підприємець, тому може суміщати подорожі і роботу. Головне — щоб під рукою був ноутбук та інтернет, а де працювати, у тропіках чи на півночі, немає різниці.
Досягнувши успіху у бізнесі та відвідавши кілька десятків країн, Марія вирішила поділитися з іншими власним досвідом: як працювати та подорожувати одночасно. Тому вона і написала книгу «Абетка мандрівника», яку презентувала у Хмельницькому та в інших українських містах.
Книга розрахована на дуже широке коло читачів, головна риса яких — любов до подорожей. Адже Марія розповідає і про бюджетні подорожі, і про більш комфортні, і про участь у волонтерських програмах, і про інші варіанти мандрівок.
«Я ділюся власним досвідом і досвідом інших людей. Наприклад, я принципово не займаюся каучсерфінгом чи автостопом, оскільки є інтровертом і не дужу люблю спілкуватися, але про ці способи подорожей також розповідаю у книзі. Для цього я брала багато інтерв'ю, - каже мандрівниця. - Наприклад, тут є інтерв'ю з доларовим мільйонером, який багато подорожує, і з мандрівником, який витрачає під час подорожей 50 доларів на місяць. І кожен із них мандрує однаково цікаво, просто витрачає на це різні суми».
Крім того, як організувати мандрівку, які речі взяти з собою, як оформити візи і документи, як придбати дешеві авіаквитки, книга містить інформацію про те, як можна заробляти у подорожах. Цьому присвячений цілий розділ «Фінансове питання: як заробляти на життя в мандрах».
Під час зустрічі із хмельничанами, яка відбулася у молодіжному клубі розвитку, Марія поділилася практичною інформацією та розповіла багато цікавих історій із власних мандрівок.


Книгу «Абетка мандрівника» можна придбати на сайті hellofromukraine.com.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую