ye-logo.v1.2

«Сучасний Паганіні» Василь Попадюк чаруватиме подолян віртуозною грою на скрипці

Афіша 4852
eramedia.com.ua
Віртуоз призначив «побачення» з хмельничанами на 17 квітня.. Фото: eramedia.com.ua

Зірка світового масштабу виступатиме разом зі своєю командою – інтернаціональним гуртом «Papa Duke Band».

Від «Гуцулки Ксені» до «Арабської ночі» – «король скрипки» Василь Попадюк і його «Papa Duke Band» не знають меж творчості, якою захоплюються не лише в Україні, а й у різних куточках світу. 17 квітня вони завітають до Хмельницького, де на сцені обласного академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького презентують цікаве музичне шоу, переносячи глядачів у чарівний світ ніжної і загадкової скрипки. Початок концерту – о 19.00. Ціна квитків – від 100 до 390 гривень.
З 1997 року Василь Попадюк живе і працює у Канаді. Утім, скрипач ідентифікує себе українцем і репрезентує культуру нашої країни. Конкуруючи у 2003 році з 15 тисячами учасників конкурсу «Велика музична канадська мрія», Василь виборов друге місце, кинувши виклик музикантам усього світу.
Український скрипаль-віртуоз не зупинився на досягнутому, а почав шукати однодумців і створив гурт «Papa Duke Band» із нестандартним інтернаціональним складом. Учасники колективу – канадці, угорці та ще й еквадорець! Але Василь Попадюк з любов’ю називає їх «командою із різних куточків України». На всіх концертах він постійно підкреслює свою національність і додає до репертуару музичні твори українських композиторів, а також народні мелодії та власні авторські композиції.
Василь працює в стилі «world music» – суміші автентичної музики різних етносів світу, поєднанні класики і поп-музики, джазу і року. Щороку бенд Василя Попадюка дає близько 150 концертів на різних континентах. Цього разу він знову підкорюватиме рідну країну, не оминувши у своєму турі й Хмельницький.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую