ye-logo.v1.2

Новий начальник міліції Кам’янця-Подільського хоче повернути довіру населення до правоохоронців

Суспільство 7648
Володимир Калашнік: “ тут такий самий працівник як дільничий, тільки на посаді начальника”.
Володимир Калашнік: “ тут такий самий працівник як дільничий, тільки на посаді начальника”.. Фото: Зі сторінки Володимира Калашніка у Фейсбуці

Раніше Володимир Калашнік займав посаду начальника Новокаховського МВ УМВС.

Згідно наказу УМВС України в Хмельницькій області від 31.03.2015 року, начальником Кам`янець-Подільського міського відділу міліції призначено Володимира Калашніка. Раніше правоохоронець займав посаду начальника Новокаховського МВ УМВС (Херсонська область). За словами Володимира Петровича, першочерговим його завданням на новій посаді буде боротьба з корупцією та організація взаємодії міліції з громадськістю.

“Я тут такий самий працівник як дільничий, тільки на посаді начальника, - зазначив Володимир Калашнік. - Будуватиму свою роботу на відкритості і доступності. Я ще не вивчив місто, але для мене тут такі самі працівники, проблеми і завдання. Зараз міліція працює зовсім в іншому форматі. Ми повинні бути близькі до народу, маємо націлити роботу так, щоб повернути довіру населення.”

Екс-головного міліціонера міста Віталія Козярука керівництво перевело на посаду начальника міськвідділу міліції Волочиська. Також змінили очільника міліції району — ним став Василь Бродюк, який до цього керував Чемеровецьким райвідділом.

Нагадаємо, раніше головний міліціянт області Микола Семенишин замінив начальника Хмельницького міськвідділу міліції Василя Птащука на сина директора ринку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую