ye-logo.v1.2

Начальникам райвідділів МВС дали сто днів “щоб проявили себе на посаді”

Суспільство 2335
Семенишин: посади в міліції не купуються і не приватизовуються.
Семенишин: посади в міліції не купуються і не приватизовуються. . Фото: СЗГ УМВС України в Хмельницькій області

Таке рішення керівництво Хмельницького УМВС прийняло після проведення громадських слухань в суботу, 4 квітня.

Кандидатів на начальників 12 районних та 2 міських начальники управлінь МВС обговорювали з громадою міст та райцентрів. Запитання до своїх майбутніх головних міліціянтів мали можливість поставити представники: Волочиського, Городоцького, Деражнянського, Ізяславського, Кам‘янець-Подільського, Летичівського, Славутського, Старокостянтинівського, Старосинявського, Хмельницького, Чемеровецького, Шепетівського та Ярмолинецького районів, а також Камянець-Подільського та Хмельницького міських відділень.

Начальник Хмельницького обласного УМВС Микола Семенишин заявив, що він особисто несе персональну відповідальність за “чотиритисячне міліцейське військо” і що посади в міліції “не купуються і не приватизовуються”. Міліція, мовляв, повинна служити людям і працювати для людей.
Усім претендентам на керівні посади дали темрмін у сто днів, щоб ті могли показати роботу. Після цього, за повідомленням прес-служби УМВС, під час ще одних громадських слухань, посадовці відзвітують про досягнення, а громада прийматиме рішення про те, чи достойні вони бути призначеними керівниками на постійній основі.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую