ye-logo.v1.2

Правоохоронці затримали зловмисників, які продавали крадену свинину

Кримінал 2082

У Волочиському районі четверо крадіїв, зачинивши жителя села Завалійки в хаті, викрали у нього дві свині, консерви та металеві вироби.

Загалом кримінальний квартет збагатився на суму близько 8 тисяч гривень.
“Крадії поїхали в Завалійки саме на це господарство, бо знали, що власника часто немає вдома. На місці кувалдою забили двох свиней, прихопили ще консервацію та деякі металеві вироби, повантажили все в автомобіль. У себе вдома вони розробили туші, а вже наступного дня намагалися збути м’ясо в кількох містах. Вдалося їм це аж у Хмельницькому. Саме такі «гастролі» із краденим м’ясом і навели на слід крадіїв правоохоронців”, - йдеться у повідомленні прес-служби обласної міліції.
Затримати зловмисників правоохоронцям вдалося протягом доби. Крадіями виявилися 46-річний рецидивіст, який уже 8 разів відбував покарання у місцях позбавлення волі, його 26-річний племінник та 36-річна «колишня». Четвертим учасником крадіжки був чоловік, який на власному автомобілі здійснював перевезення краденого.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую