ye-logo.v1.2

Тхеквондисти Хмельниччини виграли п’ять золотих нагород міжнародного турніру класу G-1

Спорт 2326
На рахунку наших тхеквондистів 11 медалей.
На рахунку наших тхеквондистів 11 медалей.. Фото: e-crimea.info

Протягом першого дня змагань наші спортсмени здобули 11 медалей різного ґатунку.

У Харкові стартував міжнародний турнір з тхеквондо класу G-1 «UkraineOpenCup 2015». І перший день змагань подарував тхеквондистам з Хмельниччини одразу одинадцять нагород.
«П’ятеро наших бійців уже стали переможцями змагань, - розповідає тренер з тхеквондо дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» Тетяна Кокідько. – Проте надіємося, що на цьому ми не зупинимося.»
Так, на найвищу сходинку призового п’єдесталу піднялися юніори Микита Михайлов (вага до 48 кілограмів) та Вадим Геймал (вага до 73 кілограмів). Ще три «золота» на рахунку кадетів: Софії Хобтар (вага до 44 кілограмів), Артема Жуковського (вага до 57 кілограмів) та Валерії Терехової (вага до 51 кілограма). Близьким до тріумфу серед кадетів був Микита Кравець, але фінальний бій у вазі до 33 кілограмів він програв.
Також п’ятеро наших тхеквондистів здобули бронзові медалі: серед дорослих - Сергій Чайка (вага до 80 кілограмів), серед юніорів – Влада Нарольська (вага понад 68 кілограмів) і серед кадетів – Юліан Пухальський (вага до 33 кілограмів), Олександр Кадиш (вага до 45 кілограмів) та Анна Ковальчук (вага до 51 кілограма).
У неділю, 12 квітня, за медалі поборються ще вісім наших тхеквондистів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую