ye-logo.v1.2

На Кам’янеччині вогонь пошкодив гектар лісових насаджень (ФОТО)

Суспільство 2152
Фото: km.mns.gov.ua

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Учора, 12 квітня, пожежникам і мешканцям села Кульчіївці Кам’янець-Подільського району довелося боротися із полум’ям, що спалахнуло в лісі.

"О 18:20 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу лісових насаджень поблизу с.Кульчіївці. Зателефонував лісник, коли помітив дим, що виходив з лісу. Одночасно лісничий повідомив сільського голову, який оголосив збір громади", - повідомляють надзвичайники.

До місця події прибули два відділення рятувальників м.Кам’янець-Подільський, 14 працівників лісового господарства та 12 небайдужих селян. Спільними зусиллями пожежу вдалося локалізували о 18:54 та ліквідували о 19:00. Вогнем пошкоджено близько гектара лісових насаджень.

Ймовірною причиною пожежі рятувальники називають необережне поводження з вогнем невстановленої особи. За їхніми даними, у вихідні тут спостерігалось багато відпочивальників, а суха лісова підстилка сприяла швидкому поширенню вогню.

Завдяки оперативним діям вогнеборців, небайдужої громади села Кульчиївці та лісничих пожежа була швидко локалізована, тим самим не допущено розповсюдження вогню на велику площу та фактично врятовано від знищення вогнем чотири гектари лісових насаджень.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую