ye-logo.v1.2

СТУДІЯ при хорі Верьовки проїде районними центрами Хмельниччини заради благодійності (ОНОВЛЕНО)

Допомога 5200
Хор Верьовки співатиме для хмельничан заради благодійності
Хор Верьовки співатиме для хмельничан заради благодійності. Фото: vk.com

Протягом 17-19 квітня СТУДІЯ при національному заслуженому академічному українському народному хорі імені Г. Верьовки виступить у Хмельницькому, Кам'янці-Подільському і Дунаївцях. Зібрані гроші підуть на благодійність.

17 квітня одразу два благодійні концерти відбудуться у Хмельницькому. О 14.00 артисти співатимуть для студентів (для них вартість квитка становить 10 гривень) в театрі імені М. Старицького, а о 17.00 концерт буде в міському будинку культури (вартість квитка — 50 гривень). Гроші з концертів у місті підуть на лікування артистки балету козацького державного ансамблю пісні та танцю "Козаки Поділля" Альони Кудлюк, яка хворіє на рак лімфи.

18 квітня студія виступатиме у Кам'янці-Подільському. Концерт відбудеться о 18.00 в районному будинку культури (вартість квитка — 25 гривень). Також артисти групами співатимуть у Старому місті під відкритим небом, гроші на благодійність можна буде передати у скриньки. Зібрані кошти за виступи у Кам'янці хор Верьовки передасть на лікування хворим у військовий госпіталь.

19 квітня благодійний тур зупиниться у Дунаївцях. Концерт буде у будинку культури о 16. 00 (вартість квитка — 25 гривень). Гроші, отримані за продаж квитків, будуть передані на лікування дітей, хворих на цукровий діабет.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую