ye-logo.v1.2

На Городоччині поховали 40-річного солдата Миколу Верхомія

Суспільство 6918
Поховали військового 11 квітня.
Поховали військового 11 квітня.. Фото: Городоцький телерадіопресцентр

Чоловік помер у військовому госпіталі від травм, яких зазнав на Яворівському полігоні.

Минулого тижня у селі Підлісний Олексинець Городоцького району попрощались із солдатом Миколою Верхомієм. 40-річний чоловік працював у військовій частині в місті Яворів інструктором із водіння. 8 квітня під час переміщення техніки із боксів на полігон він зазнав травм, несумісних із життям.

Як розповідає командування військової частини, під час навчань солдат Верхомій зарекомендував себе як неконфліктний, відповідальний, дисциплінований та товариський чоловік, який з розумінням ставиться до проблем інших. Йому запропонували залишитися у військовій частині інструктором з водіння. Микола Миколайович почав навчати інших солдат, як правильно керувати військовою технікою та виживати в екстремальних ситуаціях. Та сам вберегтися від нещасного випадку не зміг.

“Микола Верхомій у нашій військовій частині перебував із січня цього року, - розповідає командир навчальної роти Олег Сидорчук. – У частині всі його поважали. Він підготував багатьох фахівців, які відбули в зону АТО. Та не зумів вберегти своє життя. Під час переміщення техніки із боксів на полігон Микола Верхомій зазнав травм, несумісних із життям”.

Закрита травма черевної порожнини, пошкодження внутрішніх органів та численні гематоми - ці травми солдат отримав на Яворівському полігоні. Звідти його доставили до військового госпіталю у Львові, де під час чергової операції внаслідок сильної внутрішньої кровотечі Микола Верхомій помер.

“Микола завжди був готовий допомогти всім людям у селі, - каже Галина Шевчук, директор Підлісноолексинецької школи. - Не стояв осторонь і шкільних проблем, приходив на усі батьківські збори. Був дуже порядним та гарним сім’янином. І ця страшна звістка вразила усе наше село. Не має такої людини, яка б не співчувала рідним покійного.”

Поховали військового 11 квітня, в останню дорогу його провели жителі села, міста та керівництво району.

За матеріалами Городоцького телерадіопресцентру.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую