ye-logo.v1.2

Хмельничанин замінував станцію метро у Києві

Кримінал 2253
Зловмисник замінував станцію метро
Зловмисник замінував станцію метро . Фото: kievgid.org

Зловмисник зателефонував до міліції та повідомив, що станція метро “Арсенальна” напічкана вибухівкою.

У столиці затримали псевдо-мінера з Хмельниччини, який стверджував, що станція метро “Арсенальна” замінована.
“Повідомлення про замінування станції Київського метрополітену надійшло на спецлінію «102» близько другої години дня. Анонім зателефонував та сказав, що через 23 хвилини станція метро «Арсенальна» вибухне”, - повідомляють у прес-службі управління міліції міста Києва.
До місця можливо мінування одразу вирушили слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та інспектори кінологи зі службовими собаками. Близько 150 людей були евакуйовані зі станції метро, а її зачинили. На щастя, вибухівки правоохоронці так і не знайшли, а тому розпочали пошуки телефонного жартівника. І уже через два дні зловмисник давав пояснення.
Псевдо-мінером виявився 35-річний безробітний та бездомний з Хмельницької області. Чоловік зізнався у злочині, проте пояснити свій вчинок не зумів. Лише повідомив, що був нетверезим.
Міліціонери щодо підозрюваного відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 259 - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую