ye-logo.v1.2

На кам’янецьких студентів міліція завела 30 кримінальних проваджень

Кримінал 2757
Зловмисникам загрожує до п
Зловмисникам загрожує до п'яти років ув'язнення.. Фото: mvs.gov.ua

Майже два місяці понад тисячу мешканців Кам’янець-Подільського та району не мали доступу до кабельного телебачення та інтернету.

Починаючи з лютого 2015 року до провайдерів, які надають послуги доступу до інтернету та кабельного телебачення у Кам’янці-Подільському, почали надходити скарги про відсутність «сигналу». Під час перевірок було встановлено низку фактів викрадення технічного майна — так званих «тарілок» та антен.
Від злочинних дій групи викрадачів постраждали як пересічні кам’янчани, так і представники трьох інтернет-операторів міста. Як розповів представник одного із провайдерів, лише їхня компанія втратила 33 одиниці технічного обладнання і зазнала збитків на суму понад 200 тисяч гривень.
Слідство встановило підозрюваних. Ними виявилися троє молодих людей —студентів вищих навчальних закладів міста. Вони зізналися у скоєні серії злочинів. Більшу частину викраденого майна добровільно повернули, хоча частину обладнання встигли реалізувати.
«Було зареєстровано 30 кримінальних проваджень. Підозрюваним доведеться відповідати за частиною другою статті 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років», — зазначив слідчий Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції Ігор Гордусь.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую