ye-logo.v1.2

Хмельницька дітвора підготувала мультик-звернення до воїнів АТО

Суспільство 2374

В основу анімації покладений вірш «Звернення» восьмирічного Сергійка Єремчук, який адресований бійцям АТО.

Робота над створенням мультфільму тривала півтора місяці. Головні герої – збірні образи хлопчика Петрика і солдата. За сюжетом анімації, Петрик пише лист-подяку воїнові, який зараз воює на Сході України.

За словами керівника творчої майстерні Катерини Кондратюк, це їхній перший анімаційний проект. «Діти сильно переживають через події, які відбуваються сьогодні в Україні. Як і дорослі, вони хотіли якось допомогти бійцям антитерористичної операції. А створивши такий мультик, дітвора змогла вкласти свою частку у підтримку військових», - говорить Катерина.

Малювали анімацію шестеро діток віком від 4 до 9 років. Кожен відповідав за свою частину малюнка. Керівник майстерні розповідає, що найважче дітям було намалювати зло. «Декорація складалася з 4 ватманів. На кожному з них був інший пейзаж, - додає Катерина Кондратюк. - Найважче було працювати над військовою декорацією. Діти дуже хвилювалися, як її правильно зобразити».

У мультику діти дякують воїнам за те, що вони захищають Батьківщину

На цьому вихованці творчої майстерні не збираються зупинятися. В планах розвивати далі здібності й уміння створювати цікаві анімації. Але теми наступних робіт, обіцяє керівник, будуть вже більш світлі, добрі та дитячі.

Найважче малечі вдавалося малювати війну

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую