ye-logo.v1.2

Хмельничан та гостей міста запрошують на виставку робіт із каменю

Афіша 2092
Усі роботи, представлені в експозиції, зроблені з каменю.
Усі роботи, представлені в експозиції, зроблені з каменю. . Фото: kulturaxm.wordpress.com

Художники та скульптори презентують як традиційне, так і експериментальне мистецтво.

У четвер, 23 квітня, музей історії міста Хмельницького запрошує на відкриття дебютної виставки творчої майстерні “Видиво” під назвою “Перемога над часом”. Усі роботи, представлені в експозиції, зроблені з каменю.

Художники та скульптори презентують як традиційне, так і експериментальне мистецтво, що панорамно зображує вірування та духовні надбання стародавніх народів. Саме камінь та його глибинна сутність надихнула майстрів до створення виставки.

“Вік матеріалу – кілька мільйонів років, тож мистецтво у камені й справді стає вічним. Камінь завжди несе на собі етнічне навантаження. Символічно, що перша виставка почалась із такої теми – початок людства, початок розуміння себе у світі першої людини, зародження та розвиток цивілізацій та їх своєрідне, унікальне та прекрасне навіть для сучасного глядача, мистецтво”, - зазначають в управлінні культури і туризму міськради.

Відкриття виставки “Перемога над часом” відбудеться 23 квітня о 17:00 у мистецькій залі музею історії міста Хмельницького (вулиця Проскурівська, 30). Усі охочі зможуть переглянути роботи до 14 травня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую