ye-logo.v1.2

У Хмельницькому волонтери збирають кошти для дітей-сиріт

Допомога 6374
За словами волонтерів, у будинку-інтернаті проживає 64 дитини.
За словами волонтерів, у будинку-інтернаті проживає 64 дитини.. Фото: golosukraine.com

Усіх небайдужих закликають долучитися до доброї справи.

Хмельницькі волонтери поїздку до комунального соціально-медичного закладу “Меджибізький дитячий будинок-інтернат” планують на початок травня. Вихованцям закладу хочуть завезти фрукти, одяг, підгузки. Проте, за словами організатора Максима Мужичука, найбільше дітям потрібен килим в ігрову кімнату.

“Ми раніше вже бували у цьому закладі, там проживає 64 дитини. Усі вони мають статус дитини-інваліда, серед них є діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, - розповідає Максим Мужичук. - Окрім теплого спілкування та гостинців, хочемо привезти їм килим, бо як сказав директор закладу, старий вже зовсім у поганому стані. Але за кілька днів назбирали лише 500 гривень.”

За словами волонтера, щоб придбати килимове покриття потрібного розміру, необхідно близько п’яти тисяч гривень. А ще - підгузки дорослого розміру, фрукти, дитячий одяг. Усі охочі можуть долучитися до збору коштів та речей. Також, хто бажає, може вирушити у поїздку.

Як розповідають волонтери, після відвідин будинку-інтернату вони опублікують детальний звіт. За детальною інформацією про те, як допомогти діткам, можна звертатися за телефоном 097-87-55-285 (Волонтер Максим Мужичук).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую