ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» за крок від чемпіонської дуелі

Спорт 2165
Дмитро Калуков (№7) у сьогоднішньому матчі забив чотири голи.
Дмитро Калуков (№7) у сьогоднішньому матчі забив чотири голи.. Фото: автора

Для виходу до фіналу футзальної Екстра-ліги хмельничанам потрібно здобути ще одну перемогу над івано-франківським «Ураганом».

Хмельницький «Спортлідер+» виграв вдома і другий півфінальний матч футзальної Екстра-ліги в івано-франківського «Урагану».
Хмельничани приголомшили суперника двома голами уже на першій хвилині матчу. Обидва м’ячі на рахунку Анатолія Доманського. Далі хід поєдинку контролювали господарі поля, хоча з часом івано-франківці зуміли вирівняти гру. Більше того, Андрій Сімка та Юліан Горбатий відновили паритет у зустрічі.
От тільки ще до перерви «Ураган» заробив шостий фол і Дмитро Калуков чітко реалізував дабл-пенальті.
Після перепочинку в «Урагана» мало що виходило на паркеті спортивного комплексу УМВС. Загалом другий тайм став «грою одного актора». Дмитро Калуков ще тричі засмутив голкіпера гостей та записав, таким чином, на свій рахунок «покер». Фінальна сирена зафіксувала перемогу подолян - 6:2.
Далі команди з’ясовуватимуть сильнішого в Івано-Франківську. «Спортлідеру+» залишилося здобути лише одну перемогу над «Ураганом», щоб вийти до фіналу та посперечатися за чемпіонство у футзальній Екстра-лізі.

«Спортлідер+» - «Ураган» 6:2 (3:2)
Голи: Доманський, 1,1, Калуков 20, 28, 34, 37 – Сімка 9, Горбатий 16.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую