ye-logo.v1.2

Тренер «Урагану»: «Спортлідер+» можна і треба проходити»

Спорт 2126

Попри дві поразки, івано-франківський «Ураган» все ще надіється на вихід до фіналу футзальної Екстра-ліги.

Хмельницький «Спортлідер+» завдав двох болючих поразок івано-франківському «Урагану». Особливо важким для прикарпатців був другий матч – «ураганівці» зазнали розгромної поразки та ще й травмувався один із провідних гравців – Юліан Горбатий.
- Юліан живий-здоровий, - розповідає головний тренер івано-франківського «Урагану» Іван Скіцко. - Це саме головне. Самі бачили, що сталося. Але зробили рентген і все добре.
- Чому команда провела два зовсім різні тайми?
- Можливо, на гру нашої команди вплинула травма Юліана. Це один із моментів. Але, я рахую, що самий головний момент, який вплинув, - це необдумані рішення, особливо Микулюка. Пам’ятаємо момент чотири проти трьох. Ми наголошували не чіпати футболістів, а він заробляє шостий фол. Це просто неадекватне рішення з його сторони. Це був ключовий момент, коли нам забили третій м’яч. Потім ми розкрилися, але Біров допустив грубу помилку і пропустив ще один гол. По сутті, тоді гра уже була зроблена.
Скажу так, нічого страшного ще не сталося. 2:0 веде «Спортлідер+». Він вдома використав свій майданчик. Тепер їдемо в Івано-Франківськ. Повірте мені, ми обіцяємо гарно прийняти суперника. Я вірю, що наша команда вибереться з психологічної ями і перемога буде за нами.
- Все ж таки, для «Урагана» півфінал – стеля?
- Яка стеля? Видно, що дві команди - рівні. Просто «Спортлідер+» використав свої нагоди, а ми – ні. Ось і весь футбол. При всій повазі, але цю команду можна і треба проходити. Так, команда – хороша. Але це два рівних суперника. Десь нам не вистачило досвіду. Досвідчена команда за рахунку 2:2 при грі чотири на три вирішує ці питання, але ми цього не зробили. Це не стеля. І ще раз кажу, нічого взагалі навіть не втрачено. У нас є шанс вийти до фіналу. Ми повністю налаштовані позитивно.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую