ye-logo.v1.2

Віктор Мглинець: «Ураган» являє собою серйозну небезпеку»

Спорт 2211

Хмельницькому «Спортлідеру+» залишилося ще один раз обіграти івано-франківський «Ураган», щоб вийти до фіналу футзальної Екстра-ліги.

Лише одна перемога відділяє хмельницький «Спортлідер+» від потрапляння до фіналу Екстра-ліги - хмельничани зуміли вдруге обіграти івано-франківський «Ураган». Наступні матчі суперники проведуть уже в Івано-Франківську.

- Я вчора говорив, що сьогодні буде легше грати. По-перше, повернулися у стрій Доманський, який два м’ячі забив, та Фетько. У суботу ми не мали навіть першої четвірки. З першої четвірки грали лише Рибак і Калуков. Тому вчора був, такий собі, каламбур. Нам потрібно було у будь-який спосіб досягнути результату. Сьогодні, я рахую, команда виглядала як завжди – з забитими м’ячами та хорошими комбінаціями. Десь трохи самі собі ускладнили гру, були необов’язкові помилки, вели в рахунку 2:0, трішки заспокоїлися, можливо, навіть віддали ініціативу, але своєчасно забили третій гол і добре, що вистояли після видалення нашого воротаря. У другому таймі, я рахую, фактично четвертий гол був переломним. Він назрівав і, коли команда забила його, «Ураган» вже погодився із програшем. А у «Спортлідера+» навпаки була впевненість, показово тримали під контролем м’яча і доводили матч до завершення за рахунок майстерності. Думаю, гра вдалася і глядачам сподобалася. Звісно, результат нас повністю влаштовує. Будемо чіплятися за гру, яка була у другому таймі, і добиватимемося наступних перемог.

- Перед грою в Івано-Франківську немає травмованих чи дискваліфікованих?
- Ми будемо без голкіпера Лисенка. У нас немає великого списку запасних, але тішить те, що хлопці у строю і будемо надіятися на краще.

- З «Ураганом» у цьому сезоні уже грали в Івано-Франківську.
- Що стосується «Урагану», я рахую, що команда дуже сильно прогресує. Коли ми проводили першу гру в регулярному чемпіонаті та на турнірі – це були діти. А зараз це серйозна команда, хороша бойова одиниця. Дуже добре доповнюють ветерани Сімка і Кіндратів. Команда являє собою серйозну небезпеку. Що стосується матчів в Івано-Франківську, то звісно трибуни женуть, у них буде повний зал, адже ніхто не думав, що вони проб’ються у півфінал та й їм немає куди відступати. Вони гратимуть з повною самовіддачею і нам буде не просто. Очевидно, що «Ураган» атакуватиме, адже йому потрібно відіграватися. Їх не влаштує лотерея по пенальті і їм потрібно перемагати з гри. Будемо думати, що протипоставити супернику. Я думаю, завдання здійсниме.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую