ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 71 демобілізований боєць АТО має статус безробітного

Суспільство 2439
на Хмельниччині 74-ом демобілізованим учасникам АТО призначено виплату матеріального забезпечення на випадок безробіття.
на Хмельниччині 74-ом демобілізованим учасникам АТО призначено виплату матеріального забезпечення на випадок безробіття.. Фото: novomirgorod.com

Щоб допомагати солдатам, обласна служба зайнятості налагоджує зв’язки з різними соціальними службами і громадськими організаціями.

До центрів зайнятості області звернувся 81 військовослужбовець, що повернувся із зони проведення антитерористичної операції. Про це повідомив директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня. За його словами, щоб допомогти солдатам у пошуках роботи, у квітні були укладені угоди із ГО «Асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій у Хмельницькій області» та ГО “Бойове братерство ветеранів АТО в Україні”.

“З 81-го демобілізованого військовослужбовця, 76 осіб отримали статус безробітного та 74-ом призначено виплату матеріального забезпечення на випадок безробіття”, - розповів Сергій Черешня.

Як він відзначив, роботу отримав один боєць, ще двоє виявили бажання пройти професійне навчання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую