ye-logo.v1.2

На Хмельниччині колишні зеки вкрали чотирьох коней

Кримінал 2585
Зловмисникам загрожує позбавлення волі до п’яти років
Зловмисникам загрожує позбавлення волі до п’яти років. Фото: promin.cv.ua

Зловмисників затримали на місці злочину, а тварин повернули власникам.

Правоохоронці Теофіпольського райвідділу міліції отримали інформацію про те, що до одного із сіл району мають приїхати двоє раніше судимих чоловіків, аби вкрасти коней.

“У неділю близько 19:30 години чоловіки прибули в Теофіполь, за ними пильно стежили працівники міліції. Зловмисники, дочекавшись ночі, поїхали у село Медисівка, де на пасовищі викрали чотирьох коней, - повідомляють в обласному управлінні міліції. - Крадії сховали тварин у придорожній лісосмузі і чекали на заготівельників, але першими до них прийшли правоохоронці”.

Злодіїв одразу затримали. Один із них — уродженець Чернівецької області, інший — житель Ізяславського району. Обоє раніше неодноразово судимі.

Стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років. Викрадених коней власникам повернули того ж дня. У міліції перевіряють причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую