ye-logo.v1.2

Хмельницькі правоохоронці допомогли східним колегам виявити протитанкову гранату

Кримінал 1643
Небезпечну знахідку чоловік зберігав у гаражі
Небезпечну знахідку чоловік зберігав у гаражі. Фото: mvs.gov.ua

Боєприпас знайшли в гаражі у мешканця міста Сіверська.

Співробітники Артемівського міськвідділу міліції в ході перевірки оперативної інформації спільно з правоохоронцями з Хмельниччини виявили зброю у 43-річного жителя Сіверська. У своєму гаражі чоловік зберігав ручну протитанкову гранату РПГ-18.

«12 травня до міліції надійшла інформація про те, що 43-річний житель Сіверська незаконно зберігає у себе вдома вогнепальну зброю. В ході перевірки співробітники Сіверського міського відділення міліції спільно з доданими силами з Хмельницької області оглянули домоволодіння та присадибну територію за вказаною адресою, - повідомляє прес-служба Артемівськогого міськвідділу міліції в Донецькій області. - У гаражі правоохоронці виявили ручну протитанкову гранату РПГ-18. Її утилізували в одному з кар'єрів, осколки відправили на відповідне дослідження».

За словами власника небезпечного майна, гранату він знайшов, коли рибалив біля водойми в Сіверську.

Кримінальне правопорушення кваліфіковано за частиною першою статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

Гранату ліквідували, осколки відправили на дослідження.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую