ye-logo.v1.2

На Хмельниччині вшанували пам’ятними знаками ще двох Героїв АТО

Суспільство 2124
Дошку встановили вчора, 14 травня
Дошку встановили вчора, 14 травня. Фото: adm.km.ua

Меморіальну дошку на честь Володимира Чепелюка та Олександра Мамлая було відкрито на фасаді М’якотівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ізяславського району, де навчалися бійці.

Вчора, 14 травня, на території школи пройшов меморіальний мітинг, на якому вшанували пам’ять про Героїв, що загинули на сході України у ході проведення антитерористичної операції. Про це повідомляють у Хмельницькій ОДА.
Володимир Чепелюк 1992 року народження був сержантом з матеріального забезпечення аеромобільної десантної роти 80-ї окремої аеромобільної бригади. Боєць посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Солдат Олександр Мамлай загинув у 26 років, у зоні АТО він був водієм їдальні взводу матеріального забезпечення в/ч ПП 4742.

Дошку пам’яті встановили учнівським та педагогічним колективами, за підтримки громади села. На церемонію відкриття прийшли батьки, близькі та родичі, бойові побратими, друзі і однокласники, односельчани і учні школи, представники влади.

«Батьки Володмира Чепелюка та Олександра Мамлая відкрили меморіальну дошку на честь їх синів та перші поклали до неї квіти, - йдеться у повідомленні ОДА. - Представники духовенства освятили меморіальну дошку та здійснили поминальну літію за всіма загиблими за свободу та незалежність України в ході проведення антитерористичної операції».

Всі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали до меморіальної дошки квіти.

Бійці загинули під час виконання завдання у зоні АТО

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую