ye-logo.v1.2

ДАІвців, яких звинуватили у хабарництві, відсторонили від роботи, - прес-служба відомства

Суспільство 2530
Внутрішнє розслідування проведуть через відео активістів
Внутрішнє розслідування проведуть через відео активістів. Фото: zaxid.net

Щоб перевірити правдивість відео, яке оприлюднили активісти Дорожнього контролю, правоохоронці проведуть службове розслідування.

Про це повідомили у прес-службі відомства сьогодні, 15 травня.

Представники Дорожнього контролю поширили в мережі Інтернет відео, на якому, як стверджують активісти, представники ДАІ беруть хабарі.

«У місті Хмельницькому на вулиці Кам’янецькій активісти Дорожнього Контролю зняли на відео, як командир взводу ДПС Хмельницького (…) брав хабарі у водіїв за перевищення ними швидкості руху. Ось така наша нова реформа міліції», – повідомляють активісти.

У прес-службі Хмельницького управління державтоінспекції, коментуючи таку заяву, повідомили, що правоохоронці, які "засвітилися" на відео, відсторонені від виконання своїх обов'язків.

"Керівництво вирішило відсторонити від виконання своїх обов'язків цих працівників, провести якісне внутрішнє розслідування, опитати і самих правоохоронців, і водіїв, які є на відео. За результатами розслідування будуть прийняті відповідні рішення. Начальник УМВС у Хмельницькій області Микола Семенишин вже направив відповідні документи у відділ внутрішньої безпеки", - повідомили у прес-службі УДАІ Хмельницької області. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую