ye-logo.v1.2

Харківський «Локомотив» познущався над хмельницьким «Спортлідером+»

Спорт 1891
Вже 23 травня харківський Локомотив у Хмельницькому може стати чемпіоном України
Вже 23 травня харківський Локомотив у Хмельницькому може стати чемпіоном України. Фото: з архіву автора

У Харкові відбувся другий матч фінальної серії чемпіонату України з футзалу

Після вчорашньої поразки з рахунком 3:0, наставник хмельничан Віктор Мглинець висловив невдоволення грою своєї команди, а також висловив занепокоєння тим, що складається враження, наче його гравці не вірять у те, що зможуть поборотися за «золото». Так це чи ні, мав дати відповідь другий матч у серії до трьох перемог.

Харків'яни з перших секунд почали активно пресенгувати хмельничан, аби не дати тим грати в акатуючий футзал. Завдяки такий агресивній грі, господарям вдалося затиснути «Спортлідер+» до власних воріт. І на 44 секунді матчі Микола Білоцерківець, отримавши м'яч від Сергія Журби, зумів перграти Богдана Тимощука та вивести «Локомотив» вперед у рахунку. Але хмельничанам знадобилося менше хвилини, аби зрівняти рахунок. Розігравши аут, Дмитро Калуков, який у першому матчі проти «Локомотива» не грав через дитскваліфікацію, віддав пас на дальню стійку, де Сергій Рибак майстерно підставив ногу та забив гол - 1:1. На 8 хвилині матчу Анатолій Доманський міг вивести свою команду вперед у рахунку, але харків'ян врятувала стійка. Здавалося, що хмельничани точно не здадуться без бою. Та на 17 хвилині харків'янам після удару Євгена Рогачова та рикошету, який дезорієнтував Тимощука, вдалося вдруге повести в рахунку.  А на 19 хвилині хмельничани просто привезли собі справжні проблеми - дві помилки в захисті призвели до того, що Віталій Кисельов та Сергій Журба зробили рахунок на табло 4:1 на користь «Локомотива».
 
У другому таймі «Спортлідеру+» необхідно було зрівнювати рахунок. Та початок другої половини матчу нагадував кінцівку першої – «Локомотив» провів декілька потужних атак, які завдячуючи Богдану Тимощуку не завершилися голами. А на 22 хвилині поєдинку хмельничанам вдалося дійти до чужих воріт та заробити кутовий, після якого Дмитро Калуков скоротив відставання в рахунку - 4:2. Однак такий рахунок протримався лише хвилину - Дмитро Шамлі повернув «Локо» перевагу в три голи. Але це був лише початок... на 27 хвилині сталося справжнє «побиття» «Спортлідера+» - спочатку Микита Шпигар, а потім і Дмитро Шамлі встановили на табло харківського спорткомплексу 7:2. А на 29 хвилині свій «автограф» у воротах Тимощука залишив і Денис Овсянников - 8:2. Стільки голів хмельничани ще в цьому сезоні не пропускали! Та й з різницею у шість голів не програвали... Тому й не дивно, що гравці хмельницького «Спортлідера+» ніяк не могли прийти до тями, і чергова помилка в центрі поля на 32 хвилині призвела до того, що Дмитро Бондар забив дев'ятий гол у ворота «Спортлідера+». А за шість з половиною хвилин до завершення матчу, хмельничани замінили воротаря на п'ятого польового гравця, і це означало - або хмельничани зможуть скоротити відстань у рахунку, або пропустять іще. І на 36 хвилині після удару Олександра Педяша, м'яч влучив в Олексія Фетька та опинився в воротах господарів - 9:3. Через дві хвилини міг забити і Дмитро Калуков – «Локомотив» врятувала стійка. А за 17 секунд до фінальної сирени Сергій Журба поставив крапку в матчі, забивши в порожні ворота хмельничан - 10:3.
 
Отож, розгромна поразка у Харкові віддалила «Спортлідер+» від золотих нагород, адже рахунок у серії став 2:0 на користь «Локомотива». Тепер 23 травня ці команди знову зіграють між собою, але вже Хмельницькому. Якщо харків`яни виграють, то стануть чемпіонами України. Якщо ж програють, то 24 травня відбудеться ще один у Хмельницькому. «Спортлідеру+», для того, аби все вирішити в заключному п`ятому матчі, які повинен пройти 30 травня в Харкові, необхідно виграти усі два хмельницькі матчі.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую