ye-logo.v1.2

Завдяки алкоголю бюджет Хмельниччини поповнився майже на 19 мільйонів гривень

Економіка 1944
Хмельницькі виробники пива сплатили більше трьох мільйонів гривень податку
Хмельницькі виробники пива сплатили більше трьох мільйонів гривень податку. Фото: unian.ua

Сплата акцизного податку за рахунок власного виробництва на Хмельниччині збільшилась майже вдвічі.

За чотири місяці цього року в області виробники слабоалкогольної продукції та пива сплатили до державної казни 18 мільйонів 741 тисячу гривень акцизного податку. Як зазначають податківці, бюджетне завдання виконано на рівні 124 відсотків.

“У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились майже на 9 мільйонів гривень, - зазначають у прес-службі обласного управління ДФС. - Левову частину акцизного податку в області забезпечує ДП ПАТ «Оболонь» «Красилівське», – понад дві третіх усіх надходжень. За підсумками першого кварталу 2015 року підприємство сплатило до державного бюджету понад 14 мільйонів гривень акцизного податку”.

Обсяги реалізації слабоалкогольних напоїв на внутрішній ринок проти відповідного періоду минулого року зросли майже вдвічі. У прес-службі повідомляють, що від виробників пива, а це передусім ПАТ «Хмельпиво» та ПрАТ «Славутський пивоварний завод», цьогоріч надійшло більше 3 мільйонів гривень акцизного податку, що перевищує минулорічні надходження на 1,1 мільйона гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую