ye-logo.v1.2

На Хмельниччині закупівельні ціни на молоко впали до критично низького рівня

Економіка 3660
Ціни на молоко мають бути економічно обґрунтованими
Ціни на молоко мають бути економічно обґрунтованими. Фото: comefor.info

Антимонопольний комітет рекомендував 12 молокопереробним заводам області застосовувати економічно обґрунтовані ціни.

Цього року на Хмельниччині зниження закупівельних цін на молоко відбувається без належного економічного обґрунтування та об’єктивно виправданих на те підстав. Про це повідомляють у Хмельницькому обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України.

У зв'язку з цим, відділення рекомендувало застосовувати економічно обґрунтовані ціни на молоко, що заготовлюється від індивідуальних господарств населення 12 молокопереробним заводам Хмельниччини. Серед них: ПрАТ «Деражнянський молочний завод», ТДВ «Дунаєвецький маслозавод», ТОВ «Городокконсервмолоко», ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза», ДП «Старокостянтинівський молочний завод», ТОВ «Віньковецький сирзавод», філія «Славутський маслоробний комбінат» ПП КФ «Прометей», ПП «Дживальдіс» (смт. Нова Ушиця), ПП «Ізяславмолпродукт», філія «Лактіс» ДП «Аромат» (м. Кам’янець-Подільський), ТОВ «Білогір'ямолокопродукт».

Як повідомляють у прес-службі територіального відділення Антимонопольного комітету, цим же суб’єктам господарювання було рекомендовано у відповідності до вимог чинного законодавства укласти договори на закупівлю молока та запровадити розрахункові книжки.

За словами голови відділення Віталія Олуйка, молокозаводи самі створюють умови, за яких населенню стає невигідно та збитково виробляти молочну сировину.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую