ye-logo.v1.2

Головний даішник Хмельниччини займеться особовим складом і аварійністю, а житиме... в тещі

Суспільство 9206
Керівник ДАІ Хмельниччини Віталій Сербін
Керівник ДАІ Хмельниччини Віталій Сербін. Фото: автора

Особовому складу Державтоінспекції представили нового керівника.

З “місією” представити нового очільника Державтоінспекції Хмельниччини приїхав заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Микола Фасовий. За його словами, головним завданням керівника Державтоінспекції області буде поліпшення безпеки дорожнього руху та покращення іміджу працівників.

“Віталій Сербін народився 1974 року у Харкові, володіє українською мовою вільно, за освітою інженер-механік. В органах внутрішніх справ працює з 1999 року. Уся біографія служби проходила у Харківській області: від інспектора до начальника ДАІ одного з районів Харкова”, - повідомив Микола Фасовий.

Новопризначений головний даішник подякував керівництву за довіру і можливість працювати на Хмельниччині. Він зазначив, що всі завдання МВС виконуватиме гідно і своєчасно.

“Я родом з Харкова, а дружина моя — з Хмельниччини, з Дунаєвець. Я поки житиму зараз у тещі. Очолюючи ДАІ, хочу зменшити аварійність на дорогах, - сказав Віталій Сербін. - Хочу, щоб люди довіряли ДАІ, співпрацювали і почували себе захищеними. Особливу увагу приділятиму зміцненню дисципліни та законності серед особового складу, покращенню організації професійної підготовки”.

Як підкреслив очільник обласної міліції Микола Семенишин, сьогодні велика увага в рамках реформування покладається саме на Державтоінспекцію і дуже прикро, що є негатив у її діяльності. Тому одним із завдань керівника ДАІ області буде повернення довіри населення.

“Остання інформація із соцмереж про те, що працівники ДАІ перевищували службові повноваження. Зараз призначене службове розслідування, ми обов'язково розберемося об'єктивно”, - зазначив Семенишин. - Я хотів би, щоб новопризначений начальник ДАІ усі цінності, які передбачені в реформах, втілив у життя. Знаю, що колектив на це здатний, у рейтингу він є передовиком. Але негатив має місце. Тому разом спільними зусиллями ми повернемо довіру населення до міліції”.

Новий очільник ДАІ подякував за довіру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую