ye-logo.v1.2

Суддю Деражнянського райсуду відсторонили від посади через вчинення кримінального правопорушення

Суспільство 4002
Окрім Олега Дворніна, від посад відсторонили ще шістьох суддів
Окрім Олега Дворніна, від посад відсторонили ще шістьох суддів. Фото: burega.pp.ua

Олег Дворнін, зловживаючи владою, заподіяв істотну шкоду державним інтересам.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України розглянула і задовольнила клопотання Генерального прокурора України Віктора Шокіна про відсторонення судді Деражнянського районного суду Хмельницької області Олега Дворніна та шістьох його колег від займаних посад у зв’язку з їх притягненням до кримінальної відповідальності.

«Суддя Деражнянського районного суду Хмельницької області обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1, 2 статті 190, частиною 1 статті 364, частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 27, частиною 4 статті 369 Кримінального кодексу України, - повідомляє прес-служба Генпрокуратури. - Зловживаючи владою умисно з корисливих мотивів, використовуючи владу всупереч інтересам служби, що заподіяло істотну шкоду державним інтересам підбурив іншу особу до замаху на давання хабара та скоєння вказаного кримінального правопорушення повторно».

Нагадаємо, Олега Дворніна Вища кваліфікаційна комісія суддів України минулого року вже відсторонювала від посади, проте лише на два місяці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую