ye-logo.v1.2

«ART'колаж-2015»: від живопису до шоколадного мистецтва

Афіша 3024

27-29 травня у Хмельницькому відбудеться масштабний фестиваль.

Хмельницький обласний художній музей за підтримки різних громадських та мистецьких організацій третій рік поспіль проведе фестиваль «ART'колаж». Його мета – об‘єднати різні види мистецтва і показати, що творчість буває дуже різноманітною, захопливою і оригінальною.
Відвідувачі фестивалю зможуть не лише насолоджуватися живописом чи поезією, а й долучитися до творчості – виготовити власними руками брошку чи витинанку. До речі, цьогоріч у програмі багато майстер-класів, серед яких виготовлення поробок із шкіри, полімерної глини, тканини, пастельний живопис та навіть малюнки із… шоколаду.
Також на хмельничан чекає потужна літературна частина. Це і так звана «дворова поезія» у виконані хмельницьких літераторів, і презентація самвидаву з поетичними перекладами, і навіть виступи відомих українських літераторів Любка Дереша, Олега Коцарева та білоруського письменника Сергія Пістончика.
Не забули організатори і про образотворчу та музичну частину. Львівські митці відкриють спільну виставку «Нові форми, нові смисли», а музичні гурти із Хмельницького та Чернівців завершуватимуть фестиваль.

"Частина заходів, зокрема програма від мистецького утворення "Бодрая корова", буде проводиится у внутрішньому дворику музею, де для цього прекрасна атмосфера. Головне, щоб погода дозволила нам це зробити", - розповідає директор Хмельницького обласного художнього музею Лариса Чернова.
Фестиваль «ART'колаж» відбуватиметься 27-29 травня у Хмельницькому обласному художньому музеї (вул. Проскурівська, 47). Тел. для довідок 70-28-99.
На майстер-класи слід записуватись заздалегідь за номером 067-927-03-88067-927-03-88.

Програма заходів:

Читайте також, що у музеї історії міста можна дізнатися, яки жили прості та заможні проскурівчани сто років тому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую