ye-logo.v1.2

Як дві краплі води: хмельницькі близнята вийшли на парад

Суспільство 4700
Холод і мряка не злякали маленьких близнят вийти на парад
Холод і мряка не злякали маленьких близнят вийти на парад. Фото: автора

Проскурівською пройшли близько тридцяти пар близнят і двійнят.

Парад близнят вже четверте відбувся у нашому місті. Холодна погода не злякала ні малечу, ні їхніх батьків. На подвійне свято, приурочене до Дня захисту дітей, приходили цілими сім'ями. За словами організатора дійства, заступника начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Олени Мандзій, зареєструвалися на участь у параді 60 пар близнят і двійнят, але на свято завітали не всі. “Найстаршим близнятам, які мали взяти участь у параді, зараз по сорок років, найменшим — по три. Насправді кожного разу все більше діток і дорослих відгукуються на запрошення пройти у параді, - говорить Олена Мандзій. - Проте цього року через холодну погоду прийшло дещо менше пар”.

Семирічні учасники параду прийшли на свято однаково одягнуті

Серед тих, хто все-таки наважився вийти з дому, були Ваня і Андрій Капітанчуки — найвищі учасники параду. Хоча хлопцям лише по 14 років, але виглядають вони значно старшими. Близнята жартують: ми просто на баскетбол ходили. До речі, на питання хлопці відповідали хором.

Андрій і Ваня кажуть, що батьки їх інколи плутають

“Навчаємося зараз в 9 класі, потім разом поступаємо в колегіум. Ми не набридаємо один одному. Нам разом дуже весело живеться. Завжди разом говоримо, нас батьки і сестра навіть плутають”, - кажуть Ваня та Андрій.

Іринці і Даринці Редик по два з половиною роки. На парад їх привели батьки. Про малечу розповідають: "Дівчатка живуть разом мирно, головне, щоб в них обох все було. Тому стараємося купувати їм однакові речі та одночасно".

Сімейство Редик завітало на парад у повному складі

12-річні школярки Аня і Анжеліка Танюк теж прийшли на парад однакового вдягнуті, але кажуть, що рідні їх не плутають. “Ми ніколи не сваримося, разом сильно дружимо, - діляться вони. - Завжди купуємо собі однакові речі, нам так подобається. Рідні і друзі нас ніколи не плутають, кажуть, що ми зовсім різні”.

Дівчата кажуть, що вони не лише сестри, але й подруги

Про п'ятирічних Рому та Дениса Молдаванів розповідає їхня мама. “Ми вже минулого року ходили на парад, весело провели час, тому цього разу знову вирішили прогулятися, - каже жінка. - Зараз з ними вже легше, хлопці ходять до дитячого садочка, там гарно поводяться. А ось раніше з ними обома було дуже важко справлятися”.

Хлопцям разом весело, не буває сумно і їхнім батькам

Парад близнят стартував від “Дитячого світу” і пройшов колоною до майданчика біля кінотеатру ім. Шевченка. Супроводжували близнят і двійнят хмельницькі мажоретки. Біля кінотеатру на дітвору чекали веселі конкурси, творча майстерня, виступи та розіграші призів.

Для дітей влаштували концертну програму

Проскурівською крокувало кілька десятків "однакових" дітей

Уся малеча вдягнула однаковий одяг

Супроводжував парад близнят колектив мажореток "Альфа"

Дітей розважав веселий жираф

Веселі персонажі для дітей влаштували ігрову програму

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую