ye-logo.v1.2

Театр Старицького завершив театральний сезон класикою

Культура 2886

Заключною виставою стала п’єса Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч».

 Молодий режисер, випускник Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого Даніїл Саричев представив свіжий погляд на стару добру класику. Завдяки його баченню герої п’єси «Сто тисяч» набули нових рис, а події стали близьким для сучасності.

Роль копача Бонавентури яскраво зіграв Степан Бортнічук (зліва).

Варто згадати вдалі художні, музичні і хореографічні рішення, які додали виставі видовищності і яскравості. Декорації у виконанні художниці Віти Шаповаленко лише підкреслили внутрішній світ головного героя Герасима Калитки (роль грає Ігор Сторожук) і його прагнення до збагачення, а цікаві хореографічні сценки у деяких місцях прийшли на зміну простим монологам.


Вдалі моменти та репліки глядачі супроводжували оплесками, а після завершення вистави аплодували акторам стоячи.

У виставі були знайдені цікаві хореографічні рішення.

Таким чином завершився 84-ий театральний сезон. Художній керівник театру пообіцяв, що наш театр стане місцем, де молоді режисери зможуть втілювати у життя свої сміливі ідеї, а також поділився планами на наступний, ювілейний, сезон.
«Ми відкриємо наступний сезон справжнім балетом «Есмеральда». Також глядачі побачать такі цікаві вистави, як «Великодущний рогоносець» та «Обережно, жінки!». Ми обіцяємо багато цікавого у наступному сезоні», - запевнив Анатолій Пундик.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую