ye-logo.v1.2

Над Городком замайорів прапор-привіт від бійців із зони АТО

Суспільство 2547
Прапор України з побажаннями бійців із зони АТО, майорить над головною площею Городка
Прапор України з побажаннями бійців із зони АТО, майорить над головною площею Городка. Фото: атвора

Прапор України з підписами бійців урочисто підняли на головною площею міста перед засіданням сесії райради.

Державний прапор України урочисто підняли після відкриття чергової сесії Городоцької районної ради. Прапор повернувся на Городоччину зі Сходу, де сьогодні вихідці з цього району, разом з бійцями всієї країни, боронять її Незалежність та територіальну цілісність. На ньому – підписи та побажання військових 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади. В такий спосіб військові передали на малу Батьківщину свої автографи, побажання та подякували жителям району за значну допомогу, яку вони збирали та відправляли бійцям саме цієї бригади. Вже більше року саме у «тридцятці» служить чимало чоловіків з Городоцького району.
«Підняття Державного стягу України стало своєрідним символом патріотичного єднання жителів Городоччини із захисниками Батьківщини, героями, які боронять територіальну цілісність, суверенітет, відстоюють честь та незалежність України», – зазначають депутати райради.

Прапор - як нагадування депутатам про відповідальність за кожне слово і кожне рішення

Раніше цей прапор бійцям залишив голова Городоцької райдержадміністрації Віталій Кропивницький, який зазначив, що стяг має нагадувати тим, хто на посадах та при владі, що країну захищає і розвиває кожен на своєму місці: бійці на Сході, а депутати та чиновники - в тилу.

З часом цей прапор передадуть до Городоцького історико-краєзнавчого музею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую