ye-logo.v1.2

У Волочиську наркоторговець продавав марихуану півлітровими банками

Кримінал 2367
Чоловік вирощував коноплю у саморобних ринках
Чоловік вирощував коноплю у саморобних ринках. Фото: mvs.gov.ua

Зловмисник вирощував коноплю у будинку батьків як звичайні вазони.

33-річний житель райцентру раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками. Чоловік сам є наркозалежним і перебуває на замісній терапії. Клієнтами наркоторговця були жителі районного центру і довколишніх сіл. Про це повідомляють в обласному УМВС.

“Було зафіксовано декілька фактів збуту підозрюваним наркотичного зілля і то в немалих кількостях. Зазвичай він продавав канабіс півлітровими банками, - розповідають у міліції. - Обшуки проводились як у квартирі наркоторговця у Волочиську, так і в будинку його батьків в одному із сіл району. В обох місцях було виявлене готове для продажу зілля, сита та інші прилади для обробки рослин”.

Коноплю чоловік вирощував у батьківському домі в спеціальних ринках. Загальна кількість вилученого готового зілля склала близько 400 грам.

Зараз наркоторговець перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую