ye-logo.v1.2

«Арт-DVIR» у Хмельницькому, як у Мілані чи Нью-Йорку

Афіша 3581
Проект «Арт-DVIR» стартує у Хмельницькому 13 червня
Проект «Арт-DVIR» стартує у Хмельницькому 13 червня. Фото: надані організаторами

Новий соціальний проект для міста розпочали реалізовувати співорганізатори ГО «Територія» та фестивалю «Республіка».

«Арт-DVIR», який облаштовують у дворі Обласного художнього музею – це перш за все благоустрій та активація музейного двору, відкритий літній майданчик для лекцій, концертів, кінопоказів, тимчасових виставок, та інших культурних подій.
«Відкриті для публіки двори це новий наш соціальний проект для міста, це на сьогоднішній день, європейський тренд. Такі двори створені в музеях Мілану, Нью-Йорка, Лондона… Ми ж не гірші! Тому створили цей проект для популяризації Обласного художнього музею серед молоді та громади міста Хмельницького. Нашу ідею підтримали як директор музею Лариса Чернова, так і начальник управління культури національностей та релігій Ірина Трунова – розповідає представник ГО «Територія» Ольга Чайковська.
«Я впевнений що завдяки програмам, які ми будемо реалізовувати завдяки проекту «Арт-DVIR», зможемо залучити до музею людей, які ще ніколи там не були. Як девіз ми обрали символічне гасло «вхід через художній музей», – доповнює Андрій Зоін.

Підготовка внутрішнього двору художнього музею до відкриття проекту «Арт-DVIR» йде повним ходом

На символічному відкритті проект «Арт-DVIR» буде перший концерт – для тих, хто прийде в музей, гратиме гурт ZAPASKA. Також відбудуться перформенси від відомих відомих сучасних художників: Андрій Хір, Олекса Ман, Іван Семесюк, Михайло Коробков, Олександр Куркчі та інші.
На «Арт-DVIR» усіх бажаючих запрошують 13 червня о 19-00 в Обласному художньому музеї.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую