ye-logo.v1.2

Все починається з сім'ї

Культура 3197

Сьогодні ми живемо у XXI столітті, однак в усі часи, за будь-яких правителей сімейні цінності не втрачали своєї актуальності ніколи. Усе починається з сім'ї, де для дітей завжди прикладом є їхні батьки

І скільки б ми не вчили і не казали дитині, що потрібно чинити саме так, а не інакше і, якщо наші слова насправді розходяться з ділом, то така наука ні до чого, дитина запам'ятає лише те, що вона бачить. Ось і ми намагаємося своїми матеріалами, порадами в «Сімейній газеті» бути гарним прикладом для наших читачів, яких ми за роки свого існування ніколи не зраджували.

Наша команда намагається зробити «Сімейну газету» універсальним виданням, щоб вона була найкориснішою і однаково цікавою для кожного члена сім'ї та відповідала своїй назві. Звісно, охопити абсолютно усе неможливо, але про основне: як бути здоровим, залишатися щасливими у своєму шлюбі усе життя, облаштувати свій побут, стати зразковими батьками і виховувати здорових дітей, орієнтуватись у законодавстві, знати свої права, запозичити досвід найкращих господарів, смачно і корисно готувати, навчитись різноманітним премудрощам для полегшення хатньої роботи, бути завжди у гарній формі, знаходити час для хобі й дозвілля. А також поділитися своїми життєвими історіями на шпальтах газети і разом насолоджуватися незбагненною людською душею, мудрістю, щирістю і переживати, якщо герої розповідей вчинили не по-людськи.

Нові рубрики в газеті – це вимога часу. Ми підтримуємо сьогодні наших читачів корисними порадами, консультаціями юристів, лікарів, психологів, шукаємо альтернативу в народній медицині, щоб можна було обійтися без дорогих іноземних препаратів. Намагаємось підказати людям, як долати стреси, психологічно розвантажуватися та, незважаючи ні на що, жити й працювати.

Люди нам дякують за те, що «Сімейна газета» без політики, від якої усі втомилися, і жоден з функціонерів не може використати її шпальти для власного піару і просування своїх амбіцій.

Вже багато років з нами спіпрацюють наші дописувачі, найактивніших з них хочеться перерахувати і щиро їм подякувати за співпрацю, а саме: Анфії Петровській (м. Хмельницький), Ніні Короп (м. Красилів), Віті Коноваленко (с. Погреби, Полтавська область), Любові Матвієнко ( м. Новий Буг, Миколаївська область), Василю Глуханюку (с. Кривець, Івано-Франківська область), Ірині Ясінській (с. Тупальці, Житомирська область), Тетяні Сокоть (м. Хмельницький), Юрію Токарю (в/ч Макарів-1, Київська область), Валентині Савко (с. Зарудинці, Житомирська область), Олені Вороні (м. Бобринець, Кіровоградська область), Михайлу Соловчуку ( с. Новосілка, Хмельницька область), Василю Вербецькому (м. Бершадь, Вінницька область), Миколі Снаговському (м. Харків), Роману Олійнику (с. Савчин, Львівська область), Володимиру Клепацькому (с. Білогородка, Київська область), Ользі Шевцовій (м. Хмельницький), Валентині Пшиченко (смт Бородянка, Київська область), Любові Шишацькій (с. Ставкове, Одеська область), Галині Тарнавській (с. Тайниця, Київська область), Петру Філіпчуку (м. Коломия, Івано-Франківська область), Лідії Крисань (м. Черкаси), Ельвірі Лаврущенко (с. Зоряне, Дніпропетровська область), Ларисі Щербіюк (м. Шепетівка), Валентині Дергуновій (с. Іванків, Київська область), Марії Дем'янюк, Любові Демидас (м. Хмельницький), Наталі Герман (смт Білогір'я), Анжелі Дзицюк (смт Ямпіль), Вірі Тимчук (с. Шляхова, Вінницька область), Людмилі Корнійчук (смт Соснове, Рівненська область), Миколі Розшибіну (м. Кам'янець-Подільський), Марії Волощак (м. Київ), Миколі Параскевичу (м. Хмельницький), Ользі Правдивець (смт Куликівка, Чернігівська область), Сергію Горбенку (с. Вересоч, Чернігівська область).

Щиро дякуємо усім нашим читачам, дописувачам за те, що вони так само, як і ми, не зраджують улюбленій газеті і залишаються з нами протягом багатьох років. А наш коллектив й надалі працюватиме для вас, не покладаючи сил з душею і завзяттям. Бажаємо здоров'я, щастя, мирного неба, впевненості у завтрашньому дні, успіхів та злагоди у сім'ї, яка є запорукою міцної держави.

З повагою та любов'ю, редактор «Сімейної газети»Тетяна ЯРОВЕНКО.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую