ye-logo.v1.2

У Хмельницькому сформували новий військовий підрозділ - роту охорони

Суспільство 3861
Новий підрозділ охоронятиме стратегічні об
Новий підрозділ охоронятиме стратегічні об'єкти у Хмельницькому і районі. Фото: khmelnytsky.com

До її складу увійшли військовослужбовці, які вже мають досвід участі у бойових діях, та добровольці.

На базі Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату утворили новий підрозділ - роту охорони. До її складу увійшли військовозобов’язані хмельничани. Сьогодні, 9 червня, на полігоні в мікрорайоні Ракове відбулися планові бойові стрільби. Як повідомляють у міській раді, основна мета навчання – провести індивідуальну підготовку, бойове злагодження та навчити бійців новосформованої роти виконувати покладені на них обов’язки.

“До складу роти охорони увійшли військовослужбовці, які вже мають досвід участі у бойових діях та добровольці. Найстаршому з них - 52 роки, наймолодшому 26 років, - повідомляє прес-служба міської ради. - Сьогодні бійці відпрацьовували метання бойової гранати, стрільбу, розбирання та збирання автомата, надання першої медичної допомоги, несення караульної служби».

За словами виконуючого обов'язки міського голови Костянтина Чернилевського, основне завдання новоствореного підрозділу – охорона стратегічних об’єктів у місті та в районі. Саме рота охорони буде відповідати за охорону військових комісаріатів, найважливіших об’єктів інфраструктури міста, баз мобілізаційного розгортання та здійснюватиме супровід військовозобов’язаних від пункту попереднього збору до військових частин.

Хмельниький міський військовий комісар полковник Віктор Тамбовець наголосив, що усі бійці забезпечені зброєю (гранатомети, автомати та пістолети) та необхідною амуніцією і формою. Тому військові у будь-який момент зможуть приступити до виконання своїх безпосередніх обов’язків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую