ye-logo.v1.2

Хмельничанка на автомобілі «Хюндай» збила 3-річну дитину

Суспільство 2834
36-річна хмельничанка збила дитину на тротуарі
36-річна хмельничанка збила дитину на тротуарі. Фото: 0532.ua

Дівчинка добряче вдарилась головою, але у лікарню не потрапила.

У Хмельницькому вчора, 9 червня, близько 18:50 по вулиці Примакова 36-річна місцева жителька, керуючи автомобілем “Хюндай”, не впоралась з керуванням та виїхала на тротуар, де збила 3-річну дівчинку. Як повідомляють в обласному управлінні міліції, внаслідок ДТП дитина отримала забій м’яких тканин голови, їй надано медичну допомогу без госпіталізації.

Того ж дня близько 11:20 години по вулиці Героїв Майдану 39-річний хмельничанин на автомобілі «Фольксваген Транспортер» збив 77-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці. Пенсіонерка від отриманих травм близько 16:10 години померла в реанімаційному відділенні Хмельницької обласної лікарні.

А ввечері, близько 17:15 години, на Старокостянтинівському шосе 43-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “Фольксваген Амарок” збив 16-річну хмельничанку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Дівчина отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної лікарні.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую