ye-logo.v1.2

Тренер Марини Бех: «Нехай вона буде двадцятою! Головне, щоб норматив на чемпіонат світу виконала»

Спорт 2353
Вікторія Калюжна стала бронзовою призеркою змагань
Вікторія Калюжна стала бронзовою призеркою змагань. Фото: vk.com

На командному чемпіонаті України з легкої атлетики подільські спортсмени здобули лише дві нагороди

У Кіровограді завершилася командна першість серед молоді та дорослих. Нашу область представляли десять спортсменів. Неабиякі сподівання  багато хто покладав на Марину Бех, яка неодноразово перемагала в секторі стрибків у довжину.

На жаль, цього разу Марина посіла лише четверте місце з результатом 6 метрів 37 сантиметрів. «Вона готова стрибати значно краще, - каже тренер спортсменки Вадим Крушинський. – Але після перших двох спроб, в яких у неї був заступ, Марина почала нервувати. Тому, на жаль, і результат такий. Прикро не стільки за четверте місце, а за сам результат. Нехай вона буде двадцятою! Головне, щоб норматив на чемпіонат світу виконала. Але ж поки що не змогла, хоча перебуває в відмінній формі. Утім, трагедії ніякої немає. Невдовзі ми поїдемо на збори в Іллічівськ, де будемо готуватися до молодіжного чемпіонату Європи, який пройде 9-11 липня».
 
Могла Бех поборотися за нагороди і в секторі потрійного стрибка. Але на старт хмельничанка не вийшла. «Під час розминки вона відчула проблеми з коліном, - пояснює тренер легкоатлетки. – Тому я вирішив не ризикувати та зняв її зі змагань».
 
Те, що невдалося Марині Бех, підкорилося іншим. Так, Олег Каяфа в бігу на 800 метрів із результатом 1 хвилина 49,56 секунд посів третє місце. Ще одну «бронзу» здобула Вікторія Калюжна, яка в бігу на 3000 метрів пробігла дистанцію за 9 хвилин 9,66 секунд, програвши другому місцю лише 0,1 секунди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую