ye-logo.v1.2

Хмельницьке футбольне дербі: били-били, але не забили

Спорт 2283

Матчем на СК «Поділля» стартував останній тур першого кола чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги

Поєдинок між хмельницькими «Полонією-ДЮСШ-1» та «Поділлям» мав би відбутися 13 червня. Але саме номінальні гості попросили зіграти його на день раніше, а, оскільки домашня арена «Полонії» - стадіон ДЮСШ №1, була зайнята, поєдинок провели на спорткомплексі «Поділля».

Команда «Поділля», в разі перемоги, могла, як мінімум, на один день повернути собі третю сходинку в турнірній таблиці, яку нині обіймає ФК «Дунаївці». А тому і не дивно, що підопічні Миколи Федорка з перших хвилин матчу почали масовані атаки на ворота господарів. Утім, якоїсь небезпеки створити ніяк не вдавалося. Та тривало це до 17-хвилини, поки Денис Борис не вийшов віч-на-віч із голкіпером «Полонії-ДЮСШ-1» Мавлютовим, але переграти Максима хавбеку «Поділля» не вдалося. Відкривати рахунок у матчі наприкінці першого тайму зобов’язаний був і Артем Федорко, який двічі опинявся наодинці з Максимом Мавлютовим. Та під час першого «побачення» Артем проштовхнув м’яч повз ворота, а під час другого – прокинув собі на хід та змарнував доволі перспективну атаку. А ось «поляки» в першому таймі майже нічого не створили біля воріт гостей. Граючи на контратаках, майже усе завершувалися на підступах до воріт Олександра Поправки.
 
Другий тайм видався не таким цікавим, як перший. «Поділля» проводжувало володіти ініціативою, ось тільки моментів біля воріт Мавлютова майже не створювало. Щоправда, Максиму декілька разів доводилося рятувати свою команду, тому його і можна назвати, мабуть, кращим гравцем в складі «Полонії-ДЮСШ-1» у цьому матчі. Та навіть він міг би бути безсилим за сім секунд до завершення матчу, який Владислав Зенін не змарнував свій шанс, пробивши з забійної позиції повз ворота. Отож, 0:0 – нічия, яка задовільна «Полонію-ДЮСШ-1», та засмутила «Поділля».
 
Інші матчі 7 туру першості відбудуться 13 червня. Лідер змагань – волочиський «Збруч» о 17.00 в рідних стінах прийматиме МФК «Славута», білогірська «Перлина-Поділля» в цей же час вдома розпочне матч проти нетішинського «Енергетика». Ну, а завершиться тур матчем у Старокостянтинові, де місцевий «Случ» о 18.00 прийматиме ФК «Дунаївці».
Атаки Полонії-ДЮСШ-1 були не частими
Андрій Самсонов не раз заважав гравцям Поділля провести результативну атаку
У матчі Полонії-ДЮСШ-1 із Поділлям було багато боротьби, але гра була коректною
Артур Подлюк (з м'ячем) грав не лише у відборі, а й намагався провести стрімку атаку Поділля
Артем Федорко наприкінці першого тайму двічі виходив віч-на-віч з Максимом Мавлютовим, але відкрити рахунок так і не зміг
Денис Борис (№14) був активним у матчі, але Поділлю це не допомогло
Захисник Поділля Артем Романюк підключався до атак своєї команди
Сергій Філь, який нещодавно грав за футзальний Спортлідер, вийшов на заміну в складі Поділля в другому таймі
Часто удари Поділля блокували захисники Полонії-ДЮСШ-1
Попри свій невеликий зріст, Микола Сохорук виграв верхову дуель у гравців у червоній формі
Друзі за межами поля - Костянтин Шляховий (у зеленому) та Андрій Самсонов
Засмучені гравці Поділля не забули подякувати своїм фанатам оплесками

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую