ye-logo.v1.2

Хмельницький бізнес поповнив державну скарбницю на півмільярда гривень

Економіка 1927
Найбільше хмельницькі підприємці експортували текстильні та сантехнічні вироби, зернові культури та продукти харчування
Найбільше хмельницькі підприємці експортували текстильні та сантехнічні вироби, зернові культури та продукти харчування. Фото: severcity.info

Таку суму митних платежів бізнес-спільнота сплатила за п’ять місяців цього року.

Загалом митні платежі сплатили близько півтисячі хмельницьких підприємців, перерахувавши до бюджету 526,4 мільйона гривень. Як зазначають податківці, це на 57 мільйонів більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

«Протягом цього періоду інспектори відомства оформили 11696 митних декларацій. Майже всі вони були подані в електронному виді. Загалом працівники митниці оформили 267 тисяч тонн різноманітних вантажів вартістю майже 4 мільярди гривень», - розповідають у фіскальній службі Хмельницької області.

З Хмельниччини експортовано 190 тисяч тонн товарів на загальну суму майже 2 мільярди гривень. За інформацією відомства, в основному бізнес-спільнота краю вивозила за кордон сантехнічні вироби з фарфору, текстильні вироби, зернові культури та продукти харчування. Найбільшими споживачами подільського краму були Польща, Німеччина, Латвія та Ірак.

Іноземці ж у січні-травні 2015 року здебільшого поставляли подільським партнерам запчастини до автомобілів та промислові вироби.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую