ye-logo.v1.2

У Хмельницькому проблема не лише у водіях-порушниках (ФОТО)

Суспільство 6739

14 червня представники спільноти «Я паркуюся, як мудак. Хмельницький» і «Дорожній контроль захід», спільно з інспекторами патрульної служби Хмельницького, провели патрулювання вулиць міста.

Це вже друге спільне патрулювання міста спрямоване саме на виявлення порушників правил паркування та стоянки. Та якщо минулого разу водіїв попереджали і радили не порушувати правила, то цього разу не обійшлося без протоколів.
«Полювали» за тими, хто грубо порушує правил зупинки-стоянки транспортних засобів. В першу чергу звертали увагу на автомобілі, припарковані на пішохідних переходах.

Цікаво було спостерігати за поведінкою водіїв. Частина порушників, побачивши патрульний автомобіль, в більшості кидали своїх «залізних коней», і спостерігали здалеку: що буде далі... Були й такі, які визнавали свою провину і обіцяли, що більше такого не повториться…

Але були й інші… Водії, які не визнавали своєї провини і намагалися придумати будь-яке виправдання порушення правил паркування-стоянки. Ось на таких і складали протоколи інспектори ПС.

Та, як з’ясувалося, проблема не лише у порушниках-водіях, але й у неправильному облаштуванні зупинок громадського транспорту.

Іноді здається, що логіка в плануванні маршрутів і місць відстою маршрутних таксі та тролейбусів відсутня. Наприклад, на кінцевій зупинці «Катіон», що по Львівському шосе, маршрутки «відпочивають» на зупинці, чим створюють перешкоди для руху тролейбусів. Більшість маршруток ігнорують заїзні кишені і зупиняються просто на пішохідному переході. За результатами спільного патрулювання хотілося б звернутися до міської влади з вимогою навести порядок на вулицях і зупинках міста.

До речі, запрошуємо у наступний рейд і представників міської влади, особливо тих, хто самостійно водить автомобіль.

.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую