ye-logo.v1.2

У Хмельницький приїде «Танцювальна резиденція»

Афіша 1813
Антон Сафонов навчатиме хмельничан, як за допомогою тіла виражати емоції.
Антон Сафонов навчатиме хмельничан, як за допомогою тіла виражати емоції.. Фото: організаторів

Протягом шести днів хореограф Антон Сафонов ділитиметься досвідом із contemporary dance.

У наше місто із Києва завітає професійний танцюрист та хореограф Антон Сафонов, який займається дослідженням, розвитком та навчанням contemporary dance. Він навчався та проходив стажування в іменитих педагогів у Німеччині, Литві, Ізраїлі, є засновником херсонського театру танцю «Третя особа», хореографом та учасником цікавих танцювальних вистав та перформансів.

У Хмельницький Антон Сафонов привезе проект «Танцювальна резиденція», який мандрує містами України. Протягом шести днів, з 16 по 21 червня, він працюватиме із хмельницькими танцюристами, допомагатиме їм вдосконалювати власне тіло та здобувати нові знання у сфері сучасного танцю. Учасники проекту не лише братимуть участь у семінарах і практиках, а й готуватимуть перформанси, які покажуть на вулицях нашого міста.

«Проект в першу чергу розрахований на танцівників, хореографів і акторів, які бажають отримати знання і досвід у сфері сучасного танцю, особливо у напрямку фізичного театру і мистецтва Site Specific (коли перформанси чи танцювальні постановки створюються для спеціального місця, з врахуванням його особливостей – прим. авт.), – розповідає Антон. – А почати планую з інтенсивного навантаження, базових речей з партнерингу (танець, в якому імпровізація будується навколо точки контакту з партнером) і якісного пробудження тіла і емоцій».

Детальну інформацію про проект читайте тут.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую