ye-logo.v1.2

Два тижні перевірок хмельницьких перевізників: несправні автобуси, порушення дорожніх правил і двоє нетверезих водіїв

Суспільство 2369
З початку операції "Автобус - 2015" задокументовано 370 порушень
З початку операції "Автобус - 2015" задокументовано 370 порушень. Фото: sai.gov.ua

З першого червня працівники Хмельницької ДАІ запротоколювали 370 порушень правил дорожнього руху водіями, які здійснюють пасажирські перевезення.

З початку місяця у рамках комплексу профілактичних заходів “Автобус — 2015” на Хмельниччині було перевірено більше тисячі автобусів. Як повідомляють в обласному управлінні ДАІ, під час перевірок інспектори виявили два водія, які керували автобусом у стані алкогольного сп’яніння та 35 технічно несправних автобусів.

“За час проведення профілактичних заходів було виявлено та задокументовано 369 порушень правил дорожнього руху, серед яких невиконання вимог дорожніх знаків, перевищення встановленої швидкості, порушення правил зупинки та стоянки, - розповідають в управлінні. - Також водії здійснювали перевезення пасажирів не маючи ліцензії на право перевезення, та порушували правила перевезення пасажирів”.

За словами обласних ДАІшників, така перевірка транспортних засобів спрямована на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів і забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую