ye-logo.v1.2

Стало відомо, хто відремонтує кам’янецький будинок культури за майже 12 мільйонів гривень

Суспільство 1872
Фірма зі статутним капіталом 2 тисячі гривень має провести ремонт на майже 12 мілйьонів гривень
Фірма зі статутним капіталом 2 тисячі гривень має провести ремонт на майже 12 мілйьонів гривень. Фото: автора

Департамент гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради уклав угоду з фірмою, власником якої є депутат партії Арсенія Яценюка

 Тендер на капітальний ремонт міського будинку культури, що в Кам’янці на вулиці Шевченка, 20, оголошували двічі – в грудні минулого року та в березні 2015-го.  Очікували, що зможуть провести капремонт за понад 12 мільйонів гривень. Утім, як вказано в обґрунтуванні застосування переговорної процедури закупівлі, вони не відбулися через відсутність достатньої кількості учасників. Так як замовником ремонту було двічі відмінено процедуру закупівлі, то вирішили здійснити переговорну процедуру закупівлі з ППВКФ «Будмонтажсервіс».

 
Приватне підприємство виробничо-комерційна фірма «Будмонтажсервіс» погодилася відремонтувати будинок культури за 11,84 мільйона гривень. Про це повідомляє «Вісник державник закупівель». Роботи, згідно тендерної документації, мають проводитися в 2015-2017 роках.
 

Із 1997 року генеральним директором ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» є Олександр Заєць, депутат Кам’янець-Подільської міської ради від «Фронту змін». За даними «Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», саме Олександр Степанович є засновник цієї фірми зі статутним капіталом дві тисячі гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую