ye-logo.v1.2

Хмельничанам призначили субсидій на 17 мільйонів гривень

1469
Близько 30 тисяч домогосподарств Хмельниччини отримають субсиді
Близько 30 тисяч домогосподарств Хмельниччини отримають субсиді. Фото: uapress.info

З початку року субсидії призначили більше 30 тисячам хмельницьких домогосподарств.

Для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг за перші п'ять місяців 2015 року виділено 6,2 мільйонів гривень, а за придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива держава компенсує хмельничанам більше 10 мільйонів гривень.

“У січні–травні 2015 року за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 48,5 тисяч домогосподарств, з них 21,8 тисячам господарств їх призначили, - повідомляють в Головному управлінні статистики у Хмельницькій області. - Порівняно з відповідним періодом минулого року майже в чотири рази більше домогосподарств звернулися за цими субсидіями”.

Як зазначають в обласному управлінні статистики, середній розмір призначених комунальних субсидій у травні цього року становить 305 гривень.

Субсидії для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива з початку року отримали 8,7 тисяч домогосподарств Хмельницької області. “Загальна сума цих субсидій становить 10 мільйонів гривень, - повідомляє прес-служба управління статистики. - Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство в травні становив 1238,7 гривень і коливався від 1870 гривень у Старокостянтинові до 800 гривень у Старосинявському районі".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую