ye-logo.v1.2

22-річна хмельничанка обікрала торговців речового ринку

Кримінал 2331
Дівчина крала речі, які залишали без нагляду
Дівчина крала речі, які залишали без нагляду . Фото: bazaropt.com

Лише під час одного зі своїх “рейдів” дівчина вполювала 10 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, мешканка Хмельницького, яка у свої 22 роки була уже двічі судима, на шлях виправлення не стала. Дівчина крала на ринку міста гаманці, телефони та гроші, залишені без нагляду.

За повідомленням прокуратури, жертвами злодійки ставали як підприємці, так і покупці, які перебували на речовому ринку. Під час одного з таких рейдів зловмисниця викрала 10 тисяч гривень.

Прокурор прокуратури міста Хмельницького Василь Гайдук розповів, що підозрювана ніде не працює, протягом щонайменше останніх півроку вона “заробляла” на ринку крадіжками. Злодійку помітили підприємці і повідомили міліцію. Дівчину затримали “на гарячому”. Під час огляду у неї виявили викрадені гаманець та мобільний телефон. Наразі доведено її причетність до шести крадіжок та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Прокуратура міста Хмельницького погодила повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена повторно). За вчинене хмельничанці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую