ye-logo.v1.2

Хмельницьких комунальників оштрафували за відмову в встановленні лічильника на воду

Суспільство 2831
Тепер хмельницькому комунальному підприємству доведеться сплатити штраф за відмову встановити лічильник, який вони вже, після втручання АМКУ, встановили
Тепер хмельницькому комунальному підприємству доведеться сплатити штраф за відмову встановити лічильник, який вони вже, після втручання АМКУ, встановили. Фото: promobud.ua

Обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України покарало КП «Південно-Західні тепломережі» за зловживання монопольним (домінуючим) становищем.

До Антимонопольного комітету звернулася мешканка Хмельницького, яка повідомила, що комунальне підприємство «Південно-Західні тепломережі» відмовило їй в встановленні, пломбуванні та прийнятті на облік лічильника гарячої води «Архімед» виробництва ТОВ «Автех-А» (м. Дніпропетровськ). А лічильник цей, між іншим, сертифікований на території України та внесений до Державного реєстру засобів вимірювальної техніки.

Як повідомили в прес-службі Хмельницького обласного територіального відділення АМКУ, підприємство заявило про готовність виконати роботи, але за умові, що для забезпечення якісного гарячого водопостачання у будинку буде зроблено циркуляційний водопровід. Та, як зазначають в АМКУ, законодавством не передбачено умов встановлення лічильників на водопровідних мережах із циркуляцією. Тому й оштрафували КП «Південно-Західні тепломережі» на чотири тисячі гривень за зловживання монопольним (домінуючим) становищем. Ну, а лічильник комунальники вже встановили.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую