ye-logo.v1.2

Європейські ігри: сьогодні краща з подолянок – Аліна Комащук

Спорт 2106
27 червня відбудуться команді змагання серед жінок з фехтування на шаблях. У складі збірної України  змагатимуться Ольга Жовнір та Аліна Комащук
27 червня відбудуться команді змагання серед жінок з фехтування на шаблях. У складі збірної України змагатимуться Ольга Жовнір та Аліна Комащук. Фото: baku2015.com

У Баку тривають міжнародні змагання, в яких приймають участь спортсмени з Хмельниччини

25 червня в столиці Азербайджану на перших Європейських іграх дебютували дві шаблістки з Нетішина Ольга Жовнір та Аліна Комащук.

Ользі Жовнір вдалося подолати не лише груповий етап змагань, а й пройти до 1/32 фіналу. Утім, вже на стадії 1/16 фіналу 26-річна шаблістка програла з рахунком 12:15 француженці Маргау Ріфкіс.
 
Аліна Комащук, як і Жовнір, також змогла пройти кваліфікаційний відбір. Але 22-річній спортсменці вдалося дійти далі, ніж Ользі. Аліна Комащук змогла пройти до чвертьфіналу, в якому, на жаль, з рахунком 11:15 програла Севінсі Бунятовій з Азербайджану.
 
Індивідуальні змагання для наших шаблісток завершилися. Утім, попереду на них очікують командні протистояння. Вже 27 червня Комащук та Жовнір у складі збірної України спробують зазіхнути на командні нагороди. Вже на стадії чвертьфіналу українкам доведеться здолати збірну Азербайджану. Якщо вони виграють у господарів турнірну, то в півфіналі на нашу збірну вже очікують росіянки.
 
Нагадаємо також,що 27 червня на старт перших Європейських ігор вийде ще одна подолянка - дунаєвецька дзюдоїстка Ірина Кіндзерська.
 
Ще один спортсмен - боксер Ігор Петров, який представляє Хмельницьку та Тернопільську області, сьогодні може зачепитися за нагороди в ваговій категорії до 64 кілограмів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую