ye-logo.v1.2

Зелений фестиваль у Хмельницькому вже цими вихідними (ПРОГРАМА)

Афіша 2997
Фестиваль проходитиме на дев
Фестиваль проходитиме на дев'яти окремих майданчиках. Фото: vk.com

Протягом 27-28 червня на міському пляжі триватиме масштабний фестиваль до Дня молоді "GREEN FEST".

“Маєш плани на 27-28 червня? Якщо ні, то чекаємо тебе на фестивалі "GREEN FEST". Якщо плани є — перенеси їх, бо для тебе будуть представлені десятки цікавих заходів”, - закликають організатори.

Для молоді впродовж всіх вихідних на міському пляжі розгорнеться справжнє містечко, яке поділиться на дев'ять окремих зон. Кожен хмельничанин та гість міста зможе знайти щось для себе: майстер-класи, концерти, розваги, конкурси та багато іншого.

Для тих, хто має бажання знайти пару, хоче щось змінити у своїй сірій буденності, провести незабутній час з 10 незнайомками чи незнайомцями на фестивалі організують Швидкі побачення.

Учасники фесту зможуть розфарбувати своє життя у яскраві кольори, адже на фестивалі будуть фарби холлі. Також охочі зможуть відвідати майстер-клас з Фаєр Шоу та подивитися на виступ професіоналів.

Брати Капранови приїдуть на Зелений фестиваль, аби виступити для учасників і презентувати свою книгу. Також до Хмельницького приїде український поет Андрій Любка.

Для любителів видовищного спорту на вихідних відбудеться пляжне регбі, кікбоксинг, американський футбол та зелений велопарад.

“На Грін Фесті відбудеться загальноміський сніданок. А для гостей з інших міст буде можливість поселитись з наметами в кемпінгу на березі Південного Бугу. Основна умова – ніякого алкоголю та наркотиків”, - додають організатори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую