ye-logo.v1.2

В неділю одягаємося в зелене і сідаємо на велосипеди

Афіша 2200
Дрес-код велопараду - зелений колір
Дрес-код велопараду - зелений колір

У Хмельницькому, в рамках Молодіжного фестивалю пройде велопарад GreenRide.

Основна умова, крім наявності самого велосипеду, зелені елементи у дрес-коді: одязі чи оздобленні велосипеда. Усе це – заради пропаганди здорового і активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, а також створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України.
Аби гарно провести час після заїзду, учасники велопробігу фінішуватимуть на території Молодіжного парку в розпал фестивалю до Дня молоді - ?GreenFest?.
Акція не є політичною і є проявом доброї волі велосипедистів.
Аби забезпечити безпеку учасників, велопарад відбудеться у супроводі ДАІ та велопатруля. Це підтвердив організаторам велопробігу начальник сектору охорони громадського порядку Хмельницького міського відділу міліції Віталій Рашов.
«Завтра з нами у велопараді GreenRide візьмуть участь правоохоронці на "залізних конях" з новоствореного велосипедного патрульного підрозділу. Як на мене, це просто прекрасна ініціатива від міського відділу міліції – повідомив активіст групи Велодрайв Хмельницький, Олександр Калінер.
Велопробіг стартує в неділю, 28 червня. Збір: 13.00 - 14.00 у парку ім. Чекмана на майданчику за білим мостом. Колона стартує з 14:00 за наступним маршрутом: вул. Кам'янецька - вул. Гагарана - вул. Грушевського - вул. Героїв Майдану - вул. Свободи - вул. Зарічанська - фініш на території молодіжного парку (пляжу). У велопробігу можуть брати участь усі, кому виповнилося 18 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую